Aanbod

 • Online training Ontdek je innerlijk kind

  97,00 incl. btw

  Online videotraining om in verbinding met je innerlijk kind meer rust en vreugde in je leven te creëren.

  voor meer informatie: Ontdek je innerlijk kind

 • Lichtactivatie Leeuwenpoort 8-8-2023

  15,00 incl. btw

  Begeleide audio-opname tijdens de Leeuwenpoort om je te ondersteunen in de krachtige energie voor transformatie en zelfbevrijding.

 • ZelfLiefde Activatie

  15,00 incl. btw

  Begeleide audio meditatie / lichtactivatie om je Zelfliefde van binnenuit te activeren. Zelfliefde is de basis voor een licht leven. Om goed voor jezelf te zorgen en jezelf te bevrijden van alles wat zwaarte geeft.

 • Online Draken introductie workshop

  22,00 incl. btw

  In deze online introductie workshop maak je kennis met de drakenenergie. Je ontdekt wat de drakenenergie is, hoe je je hiervoor kunt openstellen en hoe je contact kunt maken met jouw persoonlijke drakengids(en). In een meditatie gaan we contact maken met de draken. Deze workshop is heel geschikt als eerste kennismaking met de drakenenergie.

 • Lichtactivatie Schuldgevoel en levensvreugde

  22,00 incl. btw

  Begeleide audio-opname / lichtactivatie (incl. aanvullend werkboek) om je schuldgevoelens vrij te laten en meer ruimte te maken voor je levensvreugde. Schuldgevoelens zijn vaak ontstaan vanuit je kindertijd, het is een overlevingsmechanisme dat je destijds geholpen heeft, maar je nu belemmert om te genieten van het leven. Door je licht te schijnen op deze schuldgevoelens kun je weer ruimte maken voor je levensvreugde.

 • FREE YOURSELF: Lichtactivaties voor Zelfbevrijding

  37,00 incl. btw

  Met deze Bundel heb je toegang tot 3 verschillende Lichtactivaties (incl. 2 aanvullende werkboeken) die je helpen om jezelf te bevrijden van zwaarte en weer ruimte te maken voor jouw zelfliefde, levensvreugde en innerlijke kracht. Een Lichtactivatie is een audio-opname / helende meditatie die jou begeleidt om jouw Licht verder te activeren. Inclusief twee werkboeken om de activaties verder te integreren in je dagelijks leven.